Vakuum izolirana bočica za kafu 650ml / 22oz termo boca od nehrđajućeg čelika držite vruće i hladno piće metalna bočica za vodu.

Vakuum izolirana bočica za kafu 650ml / 22oz termo boca od nehrđajućeg čelika držite vruće i hladno piće

KM 9.49

Na skladištu

Višestruka boja : Prodajemo termo bocu od nehrđajućeg čelika u kapacitetu od 650ml / 22oz, možete odabrati svoju omiljenu boju, pogodnu za dom, ured, školu, putovanja, vanjsku, sport, planinarstvo, planinarenje, planinarenje. Savršeni pokloni : Dobar je izbor da se brinete za prijatelje i porodicu sa prekrasnim i praktičnim poklonima, savršenim poklonom za rođendan, božićni, obljetnicu ili druge proslave. Neće biti kondenzacija. Ima dobre performanse propuštanja i mogu zadržati napitak hladnim ili vrućim 12 sati. Višestruka boja : Prodajemo termo bocu od nehrđajućeg čelika u kapacitetu od 650ml / 22oz, možete odabrati svoju omiljenu boju, pogodnu za dom, ured, školu, putovanja, vanjsku, sport, planinarstvo, planinarenje, planinarenje. Ovaj materijal je jednostavan za čišćenje, bez mirisa, može se koristiti sa mirom. Prvoklasne performanse očuvanja toplote čini bocu savršen izbor za hladnu i toplu kafu, mlijeko, čajnu piću. Visokokvalitetni : Naše boce sa vodom su bez obloga od nehrđajućeg čelika od 18/10, što je mnogo bolje od 18/8 nehrđajućeg čelika od hrani u antioksidaciji i otporu za koroziju kako bi se zaštitila boca za vodu iz oksidacije i osebujnog mirisa , što znači da neće biti metalnog mirisa ili hrđe na vašoj boci vode. Ustima boca ima veliki promjer i lako je čistiti. To su veže da ga natjeraju / njen osmijeh. Wear topline 12 sati i održava hladno 12 sati. Zadovoljavajuća usluga za korisnike : Ako niste zadovoljni našim proizvodima ili imate bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte i pružit ćemo vam odgovarajuća rješenja. Superior dizajn : izolirane boce su novi vijak, dokaz o curi, tako da ga možete staviti u ruksak bez brige o bilo kakvom izlijevanju, poklopcu i karoserije šalice, tako da nema potrebe za brigom za lid koji pada ili gubi. Držite toplinu i hladnoću : Naša metalna boca sa vodom ima dvoslojnu toplinu i vakuumsku toplinu.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Sandtec vakuumska putna boca za vodu 3.0
  • Obnovljeno

Sandtec vakuumska putna boca za vodu 3.0

KM 1.67

Vakuum od nehrđajućeg čelika sa bakrenim premazom : Vakuumska izolacija stvara vazdušni prostor između dva zida i unutrašnjeg sloja presvučen je bakom koji će piti u bočici izoliran