Laserski Alati 6787 utičnica i bit drajver čegrtaljke 1/4 D, srebro

Laserski Alati 6787 utičnica i bit drajver čegrtaljke 1/4 D, srebro

KM 27.60

Na skladištu

Obrnuta glava označena sa ' F '(naprijed) & ' R ' (obrnuto). Konusna ručka profila, ukupna dužina : 110mm.jedinstvena brza glava za okretanje za brzu i laku promjenu smjera. Proizvedeno od poliranog hromiranog vanadijuma. Britanska kompanija za alate sa sjedištem u Warwickshireu, Ujedinjeno Kraljevstvo. Laser Tools se oslanja na dugogodišnje iskustvo za uvođenje kvalitetnih proizvoda koji nude stvarnu vrijednost za novac. Svi naši proizvodi odgovorno potiču od pouzdanih etičkih partnera širom svijeta PLUS (jedinstveno kao brend automobilskih alata) naše vlastite proizvodne baze u Velikoj Britaniji. Kombinacija naše britanske proizvodnje, našeg dugogodišnjeg iskustva i ogromne ekspertize u automobilskom sektoru pomaže nam da postignemo naš cilj da visokokvalitetna rješenja za alate dovedemo na prvo tržište i da budemo izbor broj 1 za mnoge profesionalne mehaničare. Jedinstveni dizajn 1/4"D čegrtaljka i 1/4" D bit čegrtaljka sa preklopnom glavom za brzu promjenu smjera.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

KS Alati 150.3266 Pin mit Gewinde konac
  • Obnovljeno

KS Alati 150.3266 Pin mit Gewinde konac

KM 31.39

Garancija proizvođača se ne može primijeniti Premium alati Kvaliteta marke Igla sa koncem KS Alati 150.3266 igla sa navojem Inovacija je naša misija! Ovo je dobro poznati moto KS alata..

Lisle 13050 Flip Socket Set, 4 kom.
  • Obnovljeno

Lisle 13050 Flip Socket Set, 4 kom.

KM 22.54

Dvostruke preklopne utičnice Nude 2 šesterokutne veličine u svakoj utičnici za uklanjanje standardnih i oštećenih Matica pronađenih na mnogim vozilima Udarne utičnice u 6 tačaka izr