Djeca Wall Art Baby Rod Pogodite šta sam estetski slatki posteri za dječje dječačke djevojke Dječja soba Dječji dekorcanvas slikanje posteri i printova Zidna umjetnost Slike za dnevni boravak Spavaća soba Dekor 16x20inch (40x51c)

Djeca Wall Art Baby Rod Pogodite šta sam estetski slatki posteri za dječje dječačke djevojke Dječja soba

KM 0.67

Na skladištu

Veličina : 5 Veličina za izbor (1 inča = 2,54cm). Poster se ispisuje na platnu koji je jedan vrsta najboljeg materijala za poster. To je vodootporan, otporan na vlagu i visoka zatezna snaga. Poster ima bogatu boju ispisa i finu teksturu. Kreativni pokloni za rodbinu i prijatelje, pogodne za rođendane, vjenčanja, zahvalnosti, Božić i ostale praznike. Može se objesiti direktno : vrlo jednostavno za ugradnju, Zigzag fotografija kuka pričvršćena je na 7 mm ploče za drvo (Iverice), nije potreban dodatni okvir. Savršen izbor spavaćom sobom, dnevni boravak, soba za boravak, sala za sastanke, kupatilo, trpezariju, kafe bar, hodnik, hodnik, spavaonica za fakultet, hotel, salon, dom i uredski dekor. Veličina : 5 Veličina za izbor (1 inča = 2,54cm). Poster se ispisuje na platnu koji je jedan vrsta najboljeg materijala za poster. To je vodootporan, otporan na vlagu i visoka zatezna snaga. Poster ima bogatu boju ispisa i finu teksturu. Kreativni pokloni za rodbinu i prijatelje, pogodne za rođendane, vjenčanja, zahvalnosti, Božić i ostale praznike. Može se objesiti direktno : vrlo jednostavno za ugradnju, Zigzag fotografija kuka pričvršćena je na 7 mm ploče za drvo (Iverice), nije potreban dodatni okvir. Savršen izbor spavaćom sobom, dnevni boravak, soba za boravak, sala za sastanke, kupatilo, trpezariju, kafe bar, hodnik, hodnik, spavaonica za fakultet, hotel, salon, dom i uredski dekor. 1. Razumna cijena. Možemo vam pomoći da postavite ravnotežu između kvaliteta i cijene.2. Dobra kvaliteta. Imamo strogi sistem kontrole kvaliteta i dobru reputaciju tržišta.3. Dobra usluga. Nakon primitka bilo kakve žalbe ili zahtjeva, odgovorit ćemo u roku od 24 sata.4. Zaštite okoliša. Imamo napredni sistem zaštite okoliša.5. Kao efekt osvjetljenja, boja objekta može biti malo drugačija od slike.6. Budući da se boja prikazana na svakom uređaju može biti drugačija, boja stvarnog proizvoda može biti malo drugačija od slike koju vidite. Ovo je apsolutno normalno, ako ga ne možete prihvatiti, nemojte prenijeti narudžbu.7. Okvir. Naš proizvod nema okvir, samo platno. Ako vam treba okvir, molimo kupujte proizvode okvira direktno88. Slikanje nije napravljeno ručno, već štampano strojem.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Univerzitet u Alabami naljepnice
  • Obnovljeno

Univerzitet u Alabami naljepnice

KM 15.99

Dostupne veličine (i) (4 in, 6 inča) Zvanično licenciran Napravljeno u SADu Kvalitetan vinil za vanjsku / unutarnju upotrebu Dostavlja se sa aplikativnim trakom za jednostavnu instalaci