OU MGCE Fast Fashion Žene pune dukseve sa patentnim zatvaračem Fleece obloženi džepovi Dukseri dugih rukava obrezane vrhove s rupom palca

OU MGCE Fast Fashion Žene pune dukseve sa patentnim zatvaračem Fleece obloženi džepovi Dukseri dugih rukava

KM 13.99

Na skladištu

Prekriven ste našim 100% punom garancijom za povrat novca. Nikad ne izlazi iz stila. 51% pamuk 49% poliester. I savršeno se uklapa u gamaše, biciklističke gaćice, dukseve za atletski izgled.Materijal : super meka tkanina, prozračna, lako se brinuti, udoban i sladak. I savršeno se uklapa u gamaše, biciklističke gaćice, dukseve za atletski izgled. Mašinsko pranje. Stil pulover lako se preruši ili oblači. 51% pamuk 49% poliester. Veličina : S, M, L, XL (Slijedite grafikon veličine za odabir molim vas). I definitivno će te držati zagrijati cijeli dan. Nikad ne izlazi iz stila. Stil pulover lako se preruši ili oblači. Jednostavno Obavezno za ovih dana! Idealan poklon za porodice, prijatelje, djevojku ili ženu. Dizajn : džemperi s dugim rukavima, džemper za ovratniku stalak, atletski duksevi za vježbanje, puni zatvarač kapuljača, obrezane dukseve za ostavke, pulone dukserice sa džepom kangaroo-a, bez patentnih zatvarača. Marka : OU MGCE brz modu. Paket je uključen : 1 x Ženska kapuljača. Prigodak : Ovaj simpatični dupetni odijelo za casual, svakodnevno, dom, obiteljski okupljanje, poluformalni, odmor, zabava, plaža, datum, vani, odmor, igranje, sport, hodanje, ulica, dom itd. Sezona : jesen / zima. Materijal : 51% pamuk 49% poliester, ženski zip up dukseri izrađeni su od velike tkanine, lagane, prozračne i mekog dodira, ugodno i drži vas u jesen i zimu. Boja : crna, ruža crvena, zelena jabuka, siva, zelena, prirodna bjelokornica. Materijal : 51% pamuk 49% poliester, ženski zip up dukseri izrađeni su od velike tkanine, lagane, prozračne i mekog dodira, ugodno i drži vas u jesen i zimu. Stil : Ležerni / Sport / Atletik. Pažnja : Odaberite svoju omiljenu boju i veličinu (na opisu proizvoda) i "" Dodaj u košaricu "" sada. Također je lijepo sa visokim trapericama, šorc, suknje za ležerne i trendi izgled. Značajke : Duks dugih rukava sa džemper od ovratnika, kapuljačom od atletske vježbe, zip up dukserice, obrežene dukseve za ostavke, čvrste duksere sa džepom Kangaroo, s punim patentnim zatvaračem za žene, elegantne i elegantne. Savršeno podudaranje : Ovaj puni duks sa patentnim zatvaračem idealan je izbor u vašoj garderobi. Također je lijepo sa visokim trapericama, šorc, suknje za ležerne i trendi izgled. Savršeno podudaranje : Ovaj puni duks sa patentnim zatvaračem idealan je izbor u vašoj garderobi. Ako ne volite naše proizvode, jednostavno ih vratite bez pitanja u roku od 30 dana.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Levi's Girls 'Sherpa Hoodie
  • Obnovljeno

Levi's Girls 'Sherpa Hoodie

KM 10.80

Sherpa Povucite zatvarač Francuska Terryja vezana Sherpa tkanina Dugi rukavi Vrat sa kapuljačom Rebraste manšete Jedan veliki džep Slatki zaokret na Leviovoj klasi kako bi proslavio 45..