Žag klip za pse povodne kopče Malo brzo otpuštanje Zaključavanje šprica 0.6 i kvadrat 1 za povezivanje ovratnika za kućne ljubimce Zamjena kopča za pse crna

Žag klip za pse povodne kopče Malo brzo otpuštanje Zaključavanje šprica 0.6 i kvadrat 1 za povezivanje ovratnika

KM 2.00

Na skladištu

Okrugli je 0,6 inča ;. Trg jedan je 1 inč;. Različite veličine mogu udovoljiti različitim veličinama povodac za pse. Otvorite ruke i možete zatvoriti isječak žabe ;. Spustite ruku da otvorite isječak žabe. Žabani isječak dobro se uklapa s ovratnikom za pse ;. Priključite drugi kraj žabe za pseći povodac. Materijal žabe : legura cinka, izdržljiva, otporna na hrđu i koroziju ;. Veličina proizvoda : okruglo 0,6 inča, kvadratnih 1 inča, susreću užad različitih veličina ;. Žaba Clip-a povodac je odličan za trening pse i ne širi se lako kad se čvrsto povuče; Izvrsno je i za osiguranje žica i užadi ;. Jednostavan za upotrebu : Otvorite isječak žabe, pričvrstite ga na ovratniku za pse ili druge stavke, zatvorite gumb, neće pasti ili otpustiti. Spisak povodac za pse može se rotirati 360 stepeni bez zapletenog na povodu za pse, čineći psa ugodnijim ;. Kada pohađate voljeni kućni ljubimci u šetnju nakon večere, kada izvedete psa na izlet ili u izlasku trenirajte svog psa, isječak žaba pomoći će vam da čvrsto povucite povodac i da vam pomogne da povučete povodac čvrsto i da vam pomogne da povucite povodac čvrsto i da vam pomogne da povučete povodac čvrsto i da vam pomogne da povučete povodac. Materijal žabe : legura cinka, izdržljiva, otporna na hrđu i koroziju ;. Veličina proizvoda : okruglo 0,6 inča, kvadratnih 1 inča, susreću užad različitih veličina ;. Žaba Clip-a povodac je odličan za trening pse i ne širi se lako kad se čvrsto povuče; Izvrsno je i za osiguranje žica i užadi ;. Jednostavan za upotrebu : Otvorite isječak žabe, pričvrstite ga na ovratniku za pse ili druge stavke, zatvorite gumb, neće pasti ili otpustiti. Spisak povodac za pse može se rotirati 360 stepeni bez zapletenog na povodu za pse, čineći psa ugodnijim ;. Kada pohađate voljeni kućni ljubimci u šetnju nakon večere, kada izvedete psa na izlet ili u izlasku trenirajte svog psa, isječak žaba pomoći će vam da čvrsto povucite povodac i da vam pomogne da povučete povodac čvrsto i da vam pomogne da povucite povodac čvrsto i da vam pomogne da povučete povodac čvrsto i da vam pomogne da povučete povodac.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Wildebeest Funston ovratnik / žuta, mala
  • Obnovljeno

Wildebeest Funston ovratnik / žuta, mala

KM 1.00

Cordura na izgradnji od poliestera napravljena za trajanje Teški Dprsten i brzinu za brzo otpuštanje Mašina koja se može prati Cordura na izgradnji od poliestera napravljena za trajanje.