Columbia Muška Bugaboo II Fleece Interchange Jacket, Collegiate Navy, mala

Columbia Muška Bugaboo II Fleece Interchange Jacket, Collegiate Navy, mala

KM 0.67

Na skladištu

100% Poliester; 100% Najlon. Vodootporan i prozračan zimski kaput : napravljen od naprednih tehnoloških materijala uključujući reflektirajuće elemente, uklonjivu i podesivu kapuljaču i kritički zapečaćenu šavovima, ova muška zimska jakna će vas držati nevjerovatno udobnim i suhim. Da biste odredili veličinu vrata, izmjerite u osnovi ili najdebljem dijelu vrata. 
Zatvaranje sa zatvaračem. OMNI-HEAT : naši patentirani toplotno reflektujući odevni predmeti su vrhunski sistem upravljanja toplotom tela za performanse na otvorenom. Da biste osigurali savršeno uklapanje, slijedite ove korake za mjerenje i pogledajte tabelu veličina. Za rukave počnite od centralnog zatiljka i izmjerite preko ramena i dolje do zapešća. Napravljen je od naprednih tehnoloških materijala koji su prozračni, vodootporni i reflektirajući. Dostupno u proširenoj veličini. Za grudi mjerite na najpotpunijem dijelu grudi, ispod pazuha i preko lopatica, držeći mjernu traku čvrstom i ravnom. Dostupno u širokom rasponu boja i veličina za muškarce. Srećom, Columbia Muška Bugaboo II jakna za razmjenu flisa savršen je zimski kaput za višestruku upotrebu. Dostupno u proširenoj veličini. 
Oklop : 100% najlon. Udobna muška zimska jakna : Columbia Muška Bugaboo II Fleece Interchange jakna je savršen zimski kaput za višestruku upotrebu. Mašinsko Pranje. Unutrašnja obloga se sastoji od našeg uzorka metalnih tačaka dizajniranog da zadrži toplotu, dok prozračna tkanina odvodi vlagu. OMNI-TECH : ova vlasnička tehnologija pruža zaštitu propusnu za vazduh koja je vodootporna i prozračna, držeći elemente majke prirode vani, istovremeno omogućavajući unutrašnjosti da diše, držeći vas suhim i udobnim bez obzira na uslove. Zaokružite na sljedeći parni broj. Sadrži vodootpornu vanjsku školjku i unutrašnji sloj flisa koji se može nositi zasebno ili zajedno za maksimalnu zaštitu. Takođe smo uključili više praktičnih funkcija, kao što su džepovi za ruke sa patentnim zatvaračem i podesive manžetne, uklonjiva Napa i porub za vuču za dodatnu svestranost u evoluirajućim vremenskim uslovima. Konstruisane srebrne tačke su dizajnirane da održavaju prirodnu toplotu tela, što povećava udobnost. Klasični dizajn tri u jednom : ovaj muški zimski kaput je klasično rješenje 3 u 1. Vodootporni vanjski omotač sadrži unutrašnji sloj reflektirajućeg termičkog materijala. Pronalaženje all-inclusive muške zimske jakne koja se može koristiti u različitim vremenskim uslovima može biti izazov.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Vodonepropusna jakna Columbia Boys
  • Obnovljeno

Vodonepropusna jakna Columbia Boys

KM 19.82

100% poliester; 100% najlon Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mašinsko pranje Napredna tehnologija : vodonepropusna kišna jakna za dječake za mlade izrađene su od obložene, vodootporne l

Outey Sportswear Ženska jakna
  • Obnovljeno

Outey Sportswear Ženska jakna

KM 19.68

Heather, Fleece Zatvarač sa zatvaračem Samo ručno pranje Opušteno fit Ultra meka i topla fleece tkanina Atraktivne i mršave princeze šavove Džep na prsima sigurno mrlja dragocjenosti