HFDGDFK imitacija biserni privjesci za rinestone slatka ogrlica za kućne ljubimce Ogrlica za kućne ljubimce nakit lan lanac vrata za male pse velike mačke za pse

HFDGDFK imitacija biserni privjesci za rinestone slatka ogrlica za kućne ljubimce Ogrlica za kućne ljubimce

KM 150.91

Na skladištu

Ovratnik dolazi s produžni kabel za produženje 5cm za kućne ljubimce različitih veličina. Neka vaš pas izgleda lijepo i slatko u gomili, najbolji poklon za pse ili ljubitelje psa. Za male pse i mačke, dobar izbor za kućne ljubimce, vjenčanje, fotografija, zabave, ured, školsku, maturu i svakodnevni život. Ružičasti biser naišli su sa ukupnim ovratnikom, zasljepljujućim. Dizajniran kao ogrlica od šarma pasa, ogrlica ogrlicu za pse, ogrlice za pse, ogrlice za pse, mačka dijamantna ogrlica. Ogrlica dolazi sa 5cm produžnim kabelom za kućne ljubimce različitih veličina. Izgleda prilično i slatko u gomili, najbolji poklon za pse ili ljubitelje psa. Za male pse i mačke, dobri izbor za kućne ljubimce, vjenčanje, fotografija, zabave , ured, škola, matura i svakodnevni život. Pink biser su proklizani sa ogrlicom za pse, ogrlicu za pse, ogrlica za pse, ogrlice za pse, mačka dijamantna ogrlica.Materijal : simulirana biserna : S : 20 + 5cm ( 8 ~ 10inch) m : 25 + 5cm (10 ~ 12inch) l : 30 + 5cm (12 ~ 14inch) Boja : jezero plava, mornarsko plava, ružičasta, ljubičasta, crvena, bijela, fuchsiapacking sadržaj : 1pc ako imate bilo kakvih pitanja o Proizvod, molimo kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.D-prstenovi su zavareni za snagu i izdržljivost.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Wildebeest Funston ovratnik / žuta, mala
  • Obnovljeno

Wildebeest Funston ovratnik / žuta, mala

KM 1.00

Cordura na izgradnji od poliestera napravljena za trajanje Teški Dprsten i brzinu za brzo otpuštanje Mašina koja se može prati Cordura na izgradnji od poliestera napravljena za trajanje.