Naiixue torbica za stol, kuka za torbicu sa TPR-om protiv klizanja brtve | Prijenosni svijetli mali nokti, kuke za teške teške tebine za kućnu blagovaonicu

Naiixue torbica za stol, kuka za torbicu sa TPR-om protiv klizanja brtve | Prijenosni svijetli mali nokti,

KM 3.33

Na skladištu

↔ 【Drveni materijal】 Portable torbica izrađena je od visokokvalitetnog čvrstog ABS-a i TPR-a, izgled je pažljivo poliran, vrlo gladak, bez bujke, vrlo jakih, a ne lako se slomiti. ↔ 【Odličan poklon】 Savršena držač torbice za tablicu za svakodnevnu upotrebu ili putovanje. Ovo bi bio sjajan poklon za žene i muškarce o majčinom danu, očev dan i božićni poklon. ↔ 【Povoljno za nošenje】 Pomno smo dizajnirali ovu kuku za tilenu i prenosivu stolnu torbu kako biste ih mogli staviti u svoj ruksak kada krenete na poslovno putovanje, neće ih preuzeti vaš prostor, a možete ih koristiti u bilo kojem trenutku. ↔ 【Pogodno za instalaciju】 Instaliranje ove držače vrećice Jednostavno za instalaciju za tablicu torbice je brz, nije potreban alat i nema potrebe da zapošljavate tehničara. Možete ga u potpunosti montirati samostalno. ↔ 【Odlična zanatlija】 Kuka za torbicu za tablicu ima zadivljujuću verziju, nevjerojatnu izradu i bez pukotina. Cijenit ćete izvrsnu izradu. Opis : Ova kuka koristi se za stolove, pisanje stolova, male pregrade itd. 3cm. To je lagana i kompaktna i može se nositi oko.professionalna inženjerska struktura, nosivost do 5 kg, jednostavne dnevne predmete. štap i bez nokta. Ne ostavlja ocjene nakon upotrebe i neće oštetiti radne površine : Materijal : ABS, TPRproduct Veličina : oko 8,5 * 10,5cm / 3,34 * 4.13 Inteity : oko 30gproduct liste : 1 * kuka za tablicu za stol.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Doitool 12 kom.
  • Obnovljeno

Doitool 12 kom.

KM 46.55

Veličina : 4,20 x 4,20 x 2,20cm / 1,65 x 1,65 x 0,86 inča Kuke za čaj za čaj Kuke za ručnike Instalirajte ga na glatku i ravnu površinu kao što su drvo, staklo, mramor, pločica..