GoHome Pet personalizirani ovratnik za mačke baršun prilagodite podesive ogrlice za mačiće mačke sa zvonastom leptir mašnom mali ovratnici za štence graviranje prilagođena natpisna pločica

GoHome Pet personalizirani ovratnik za mačke baršun prilagodite podesive ogrlice za mačiće mačke sa zvonastom

KM 3.33

Na skladištu

Podesiva kragna za mačića S veličina odgovara vratu : 16-26 (cm) (oko 6,3-10,2 inča), širina : 1,2 cm. Boja : Plavo Ružičasto Smeđe Zelena. Prilagodite besplatnu uslugu : graviranje imena i broja telefona vašeg ljubimca može se jasno ugravirati na metalnoj kopči kragne. Informacije o materijalu : napravljen od trake i baršuna, izdržljiv i udoban meki komfor za vašeg ljubimca. Metalni D-prsten i kopča i zvono. Karakteristika : podesivi prsten i odvojivo zvono, koje lakše pronađete svog ljubimca. ručno šivanje garantuje izdržljivost, fleksibilnost i udobnost. Napomena : izmjerite obim vrata vašeg psa i prema našim informacijama o veličini opisa kako biste odabrali odgovara veličini. Podesiva kragna savršena za sve mačke, male pse štene, kao što su Čivava, Joršir, itd. Posebne karakteristike : brzo oslobađanje. Cat Collar prilagođena gravirana ID oznaka sa zvonom za mačke ovratnik mačića ovratnik za vrat podesivi mali psi Chihuahua Yorshire Bulldog Callar boja : mornarica, ljubičasta, zelena, plava, ružičasta Podesiva mačka ovratnik veličina : mala veličina fit vrat : 16-26(cm) (oko 6,3-10,2 inča), širina : 1,2 cm velika veličina fit vrat : 20-32(cm) (oko 7,9-12,6 inča), širina : 1,2 cm Savjeti : izmjerite obim vrata vašeg psa i prema našem opisu veličina za odabir odgovara veličina. Podesiva kragna savršena za sve mačke, male pse štene, kao što su Čivava, Joršir, itd. Gravirana besplatna usluga : ime i broj telefona vašeg ljubimca mogu se jasno ugravirati na metalnoj kopči kragne. Ako odaberete ugravirano, molimo ostavite poruku o imenu vašeg ljubimca i broju telefona kada ga kupite. Karakteristika : ovratnik za kućne ljubimce sa zvonom je glasniji i jasniji. Takođe je lakše pronaći svog ljubimca. Informacije o materijalu : napravljen od najlona i poliesterskih vlakana, izdržljiv i udoban za vašeg ljubimca. D-prsten i metalna kopča : metalna kopča za brzo oslobađanje je izdržljiva i laka za skidanje i skidanje. D-prsten se može pričvrstiti na povodac za kućne ljubimce kako bi vaš pas lakše držao pored vas po vašoj kontroli. Lista paketa : 1 x ovratnik.


Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti

Wildebeest Funston ovratnik / žuta, mala
  • Obnovljeno

Wildebeest Funston ovratnik / žuta, mala

KM 1.00

Cordura na izgradnji od poliestera napravljena za trajanje Teški Dprsten i brzinu za brzo otpuštanje Mašina koja se može prati Cordura na izgradnji od poliestera napravljena za trajanje.